Čakra Kamen Proricanja Glačanje Sedam Čakra Оргон Energije Disk Astrolab Oltar Ukras Vještica Gatanje Društvene Igre Rekvizite

kn99.75

kn181.41

-45 %

Ocjena 

Novo

Na skladištu

Dijeli

Stavke Tokena:

1、Product Features: prirodan, jednostavan i čist.Možete i sami napraviti rune DIY.

2、7 čakre: u svakom od nas ima sedam energetskih centara, koji se vrte kao yuan čakra je u unutarnjoj jezgri.Oni se nazivaju čakre.Sedam čakri - to je sedam oblika vibracija, koje čine tajanstveni Duginog mosta.Kroz ovaj spojni kanal se povezuju nebo i zemlja, um i tijelo, duhovno i materijalno prošlost i budućnost.

3, zabavne obrt: Svaka čakra, s kojom se suočavamo, je korak na putu spoj materije i svijesti.Stoga je razumijevanje čakre znanje svodi na činjenicu da nam omogućiti da razumiju sve aspekte života, od fizičke razine tijela i instinktivno percepcije do društvenog sloja.Межличностный razinu interakcije i, na kraju, na apstraktniji сверхличностной područja svijesti.Kako samo sve čakre će razumjeti, otvoreni i povezani, to će premostiti jaz između materijalnih i duhovnih.

4.jedinstveni dizajn: sedam čakri idu sa centralnom svadisthana kao osi, emitiraju nekoliko grana na vrhu, grlo, srce i njenom pupku.Od vrha prema dolje to je krunska čakra, надбровная čakra, горловая čakra, srčane čakre, Manipura-čakra, čakra trbuh i donja čakra.Oni igraju ključnu ulogu u zdravlju organizma.

5、Višestruke Ciljeve: možete Ga koristiti kao kristalnu energetsku pločicu, kao i алтарную tanjur i ukras.

Specifikacija:

Ime: 7 Čakri Kristalni Energetski Disk Oltar Astrolab

Materijal: bor

Veličina: oko 22-25 cm/8,66*9,84 inča u promjeru, 2 cm/0,79 inča debljine

proizvod otpremnica:

1*Astrolab

Napomene:

1. astrolab isklesana iz liječi bor je nepravilnog oblika.Ростовые prsten i crni krugovi na površini normalne za drveće, a опадающая kora - za biljke.

2. Ovaj proizvod je samo prodaje астролябию, isključujući kristalni kamen, koji je prikazan na slici.

Tagovi: oltar vještice сеги, Igra, суконная vještica, oltar, dekor vještice, pita od crv, оргонит, md808 pro, алтарная vještica, алтарная tkanina

Raspon Dobi Odrasli
Upozorenje no
Identitet Kina аттестовал (3C)
Tema Sport
Broj Modela Skup Kamenja Čakre

Besplatna dostava

Vi svibanj također željeli