3 komada tkanine vakuum filter kompatibilan sa Shark ION W1 bežični ručni vakuum WV200 WV201 WV205 usporedite s dijelom # XHFWV200

kn101.54

Ocjena 

Novo

Na skladištu

Dijeli

Svi nazivi robnih marki i modela usisavači su registrirani zaštitni znaci proizvođača usisavače.To nije OEM proizvod Shark ® /DuoClean®, i na njega ne pokriva garancija proizvođača Shark ® /DuoClean®.Nazivi i logotipi Shark ® /DuoClean ® su registrirani zaštitni znaci njihovih vlasnika.Svako korištenje trgovački naziv Shark ® /DuoClean ® ili oznaka modela ovog proizvoda se vrši isključivo u svrhe demonstracije kompatibilnost.

◎Kompatibilnost s: za Shark ION W1 bežični ručni usisivač WV200, WV201, WV205, WV220. Imena & sobe proizvođača ◎koristiti samo za svrhe veze. ◎ Kvalitetan filter zraka, koji može zamijeniti vaš filter čistač Shark ®.Vratite se na činjenicu da je opet disati čisti zrak! - ZDRAV STIL ŽIVOTA!Nitko ne želi disati prljav zrak u vašem domu, i ako ne očistite svoje filter zraka, to će biti upravo ono što ćete učiniti!Zamjena filtera pomoći da se očisti zrak vaše filtra za zrak i da će voditi zdraviji način života!Ovaj filter pomaže u očuvanju naše potrošačke prašina, pelud i spore plijesni. - Jednostavnost instalacije, tako da se možete vratiti na pranje što je prije moguće!Jednostavno isključite svoj stari filter i stavite na njegovo mjesto je ovaj potpuno novi.Zamjenjuje svoj filter. ◎ Uštedite novac pomoću novi zračni filter.Ako je vaš pročišćivač zraka ima začepljen ili prljav filter zraka, to može dovesti do toga da će se raditi, što u konačnici šteti vašem računu za struju. ◎ Zajamčeno zadovoljstvo zbog 7-dnevni kompletan novčane bankovne garancije i pouzdane garancije Think Bitan.Toliko smo sigurni u naše proizvode, bez problema će vam povrat sve do zadnjeg novčića, ako vi ćete biti zadovoljni sa svojim kupnje. ◎Zamijenite filter svakih 3-6 mjeseci.

◎Paket sadrži: 3 x filtera.

Molimo vas, pokušajte izmjeriti veličina pribor prije kupnje i obratite se na veličinu proizvoda prikazanih na slici u nastavku, ako je greška iznosi 3-5 mm, možete ga kupiti sigurno.Tip proizvoda, prikupljenih od naših trgovci na veliko, nije točno 100%, samo za referencu.

Napomene: 1 inch=2.54 cm

Tagovi: dječje акулья tkanina, filter hepa, i60, w1 bežična veza, zračni miš w1, kineski minijatura, se4001, košulja Hamiltona, keith tkiva, filter-morski pas

brend ХИХЕПА
Usporedi s dijelom # XHFWV200
Tip Vakuum Dogovor Filteri
Broj Modela H / WV200
Vrsta Detalji Usisivač
Paket Uključuje 3 x filteri
Kompatibilnost s Shark ION W1 bežični ručni usisivač WV200 WV201 WV205
veličina proizvoda 17.0 cm x 5.0 cm x 5.0 cm(6.69"x1.97"x1.97")

Besplatna dostava

Vi svibanj također željeli