SanDisk High Endurance i Video Monitoring 32GB 64GB 128GB 256GB MicroSD Kartica SDHC/SDXC Class10 TF Kartica za video nadzor sustava

kn58.76

kn117.53

-50 %

Ocjena 

Novo

Na skladištu

Dijeli

Toplo Savjeti:

Kako provjeriti kapacitet i brzina rada memorijske kartice?

1). molimo vas da koristite kvalitetan čitač kartica za provjeru svim memorijske kartice Х2теств na PC-u.Pravi memorijska kartica mora proći H2testw bez greške.

2).Molimo vas da ne koristite jeftin čitač kartica za testiranje kartice Micro SD, brzina kartice Micro SD će se smanjiti низкокачественным čitač ридером.

3).Brzina memorijske kartice Micro SD zavisi od čitač čitač i odabranoj kapaciteta , USB - porta itd.Низкокачественное uređaj će biti 100% usporiti brzinu karte,1 MB=1000 KB.

Napomena:

1. Naš dućan nudi autentičnost 100%.

2. Svi proizvodi u liniji sa internetska stranica Sandisk službeni.

3. proizvođač zadržava pravo promijeniti ili modificirati proizvod po vlastitom nahođenju.Izgled i dizajn ambalaže mogu se mijenjati bez prethodne najave.

4. molimo kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih pitanja.

O kapacitetu:

16 GB=cca 14 Gb 15 GB

32 GB=otprilike 28 Gb-30 GB

64 GB=oko 57 GB I 60 GB

128 GB=približno 116 GB-119 GB

256 GB=oko 230 GB-239 GB

400 GB=oko 360 GB-380 GB

Pojedinačne darove mogu biti upitne kvalitete, jer to je dar, tako da mi ne garantiramo povrat novaca, ali možemo nadoknaditi vam opet u sljedeću kupnju

Bolje performanse aplikacija

Zadovoljava standarde performansi A1, optimiziran za rad aplikacija i omogućava pokretanje i brže pokretanje aplikacija za bolje interakcije sa smartphone.

(Ova funkcija može se razlikovati u zavisnosti od uređaja koji se koristi, vrste programa i drugih faktora.Molimo vas, posavjetujte se s proizvođačem glavnog uređaja.)

Šokantan prostor

Sjajan prostor podržava golemog skladišta, kao i više video u full HD kvaliteti i kvalitetne fotografije.

Kontinuirano snimanje video zapisa

Razina video klase 10, podrška za full HD video snimanje

Jednostavno upravljanje sadržajem pomoću aplikacije SanDisk Storage Zone

Omogućuje jednostavno pregledati, pristup i stvarati sigurnosne kopije datoteka u memoriji vašeg telefona, učinkovito oslobađa se prostor za pohranu na vašem uređaju.

Snažan i izdržljiv za teške uvjete rada

Memorijska kartica SanDisk Extreme high-speed mobile microSDXC UHS-I je vodootporne/ударопрочной, холодостойкой i Рентгеноустойчивой.Možete uživati u avanturama, ne brinući se o trajnosti kartice.

Kompatibilnost s vašim uređajem

Memorijska kartica SanDisk mobile kompatibilan s pametnim telefonima (Android, планшетами i fotoaparatima s izmjenjivim objektivima

Napomena za isporuku

1. najduža međunarodna dostava povrijediti i раздавит paket, ako ste otkrili da postoje znakovi smanjivati, molim vas, nemojte se pretplatite.Vanjska ambalaža u dobrom stanju, ali malo pakiranje proizvoda kroz ekstruzija deformacije, ali ne utječe na korištenje proizvoda, što je normalna.

2. Ako je vaše vrijeme za potvrdu dolazi,i još uvijek nisu dobili proizvod,molimo vas, kontaktirajte nas, kako bi produžili rok isporuke.

Garancija:

(1).Pitanja kvalitete --- vratite detalj, nakon toga mi ćemo povrat sav novac vratite plaćanje klijenta naknadu povratak

(Ako je to umjetna oštećenja, onda nema jamstva.)

(2).nije zadovoljan sa деталем --- ne odnesite ili se vraćate detalj, onda ćemo vratiti sav novac vrati naknadu za plaćanje klijenta

(3).oštećenja kartice ili čitač čitač - - - povrat nije napravio

(Adapter i čitač besplatni, ali ne i garancija, i ako im je potrebno platiti novac da ih kupi, mi smo samo ćemo vam istu cijenu koju plaćate.)

Trebate znati:

(1).povratni proizvod mora osigurati integritet proizvoda, u suprotnom, mi ne ćemo povrat novca.

(2).Kada smo dobili proizvod natrag, onda ćemo vam vratiti novac.

(3).Ako baš inzistirate na otvorenom sporu, možete odabrati "osobne razloge", "lagani povratak", "način isporuke nije bio takav, kao što je opisano".tada mi ćemo vam pomoći da lako vam vratiti novac.

Tagovi: carte micro sd switch, micro sd de 256gb, staklo gigabajta, sd košarica 256 GB, shop micro sd sandisk store, Karta 34gb micro sd, 128gb micro sd, Sd 128gb, pny micro sd 256gb, housse sandisk extreme

Brzina Čitanja / Pisanja Klasa 10
Kapacitet 32GB/64GB/128G/256GB
Vrsta 100% Originalni Pravi SanDisk
Broj Modela SDSQQNR
Paket DA
brend Сандиск

Besplatna dostava

Vi svibanj također željeli